Програмиране и роботика за деца

Програмиране и роботика за деца – безплатни демо уроци, нови курсове и възможности за учене

Споделете:

Facebook
Twitter
LinkedIn

За контакти:
0894 00 49 44

 

Уважаеми Родители,

Скъпи Приятели и съмишленици,

 

Традиционно в навечерието на 15 септември се обръщам с поздравителен адрес към всички български ученици, с пожелание да бъдат здрави, целеустремени, силни личности и преди всичко да запазят доброто в себе си.

Тази година е особена в развитието на българското училищно и просветно дело – всички въвлечени страни в обучението на учениците буквално за часове трябваше да пренастроим цялостната среда и инструментариум, за да може да продължим  да осигуряваме качествено образование на възпитаниците си.

Разбира се, Академията по Програмиране и роботика за ученици Слънчице не направи изключение, защото за нас хармоничното развитие на децата е важно!

Ние използвахме създалата се ситуация, за да подобрим още повече учебната си програма и да разширим достъпността до нашите занятия.

През новата учебна година Академията, съвместно с обучителната платформа Webschoolsun, ще провежда 3 различни курса – в присъствен и онлайн формат.

Курсовете са:

Тези три курса ще се предлагат, както в присъствен така и в онлайн формат, като в случай на превключване в дистанционна форма на обучение – присъственият ни курс ще се започне да се провежда в онлайн формат.

Всички записани ученици ще имат акаунти в обучителната ни платформа, като по този начин ще имат достъп до част от учебните ресурси и задачи.

Запазваме си правилата на работа през годините

    • Малки групи.

    • Индивидуален подход.

    • Качествено обучение.

Освен това, Академията по Програмиране и роботика за ученици Слънчице открива изцяло нов клон в ж. к. Павлово, с адрес – София, ж. к. Павлово, ул. ген. Суворов 68, в сградата на Народно читалище „Витоша-1951“.

През тези месеци намерихме нови партньори и изградихме ценни приятелства в името на осигуряването на по-добро обучение и достъпност на българските деца. Проведохме и демонстрационни уроци в занималнята на Училища Европа – Кюстендил. С ръка на сърцето мога да кажа, че в Кюстендил има умни и интелигентни деца, които притежават потенциала да станат блестящи програмисти.

Още една промяна ….

Клонът ни в ж. к. Стрелбище е с променен адрес, а именно – София, ж. к. Стрелбище, ул. Нишава 116, в сградата на Работилничка за умения „Моливия“.

Досега този клон използваше помещение в Народно Читалище Светлина, но от 15 септември 2020 г. се местим буквално със 100 метра от досегашното място.

За всички ученици, които не са от София и Перник /където имаме разкрити клонове и може да провеждаме присъствени занятия/ – през цялата учебна година ще провеждаме онлайн уроци.

Освен самият урок – учениците ще имат достъп и до учебни ресурси и задачи.

През септември и октомври организираме Безплатни демонстрационни уроци /в присъствен и онлайн формат/ по време, на които Вашето дете може да се запознае с реализираните в академията проекти и да придобие представа за това какво представлява програмирането и роботиката.

Ако Вашето дете се запали по програмирането и роботиката – Вие може да го запишете в някои от курсовете ни.

Демо уроците ще се провеждат в присъствен и онлайн формат.

Може да научите графикът – тук.

Тези от Вас, които имат желание да подпомогнат дейността и мисията ни да осигуряваме качествено и достъпно образование на българските ученици, могат да ни подпомогнат като направят скромно дарение през бутона пейпал по-долу.   

 

Поздравявам всички български ученици, като им пожелавам да са много здрави, щастливи и целеустремени.

 

На добър път!

Д-р Георги Христов,

Главен организатор в Академия по програмиране и роботика за ученици Слънчице,

Главен организатор в обучителна платформа Webschoolsun

д-р Георги Христов

Може да подпомогнете развитието на платформата webschoolsun.com , като направите скромно дарение:

За контакти:
0894 00 49 44

КУРСОВЕ:

абонамент

Абонирайте се за бюлетина на WebSchoolSun

Други наши предложения:

Логически задачи:

Може да подпомогнете развитието на платформата webschoolsun.com , като направите скромно дарение:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено.