Програмиране за ученици

Курсове по Програмиране за ученици, уебинар за родители

Споделете:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Уважаеми Родители,

В навечерието на новата учебна година, бих желал в тази статия да посоча някои от основните предимства и ползи за Вашето дете от обучението по програмиране, както и да Ви запозная с настоящите инициативи на обучителната платформа Webschoolsun и Академията по Програмиране и Роботика за ученици Слънчице.

Тази година за първи път ще организираме специално събитие, което ще бъде изцяло посветено на родителите. Това е уебинара с тема „Как да мотивираме детето си? Ползите от ученето на програмиране и роботика!”

Той ще се проведе на 19.09.2021 г. от 19.30 ч. в онлайн среда.

За повече информация и записване – последвайте линка тук.

В рамките на събитието ще представим някои мотивационни инструменти и техники, с които може да повлияете на Вашето дете да повиши мотивацията си за учене и придобиване на нови знания и умения. Специално ще разгледаме и представим ползите от ученето на програмиране и роботика.

Всеки от Вас може да постави въпрос към водещия на събитието д-р Георги Христов и ще получи отговор по време на уебинара.

Може да се регистрирате за участие в уебинара – тук.

Ползите за Вашето дете от обучението по програмиране:

Въпреки, че ще имаме специално събитие /уебинар/, на което да представим ползите от обучението по програмиране за ученици, тук ще щрихирам само част от тях.

      • В рамките на обучителните курсове, Вашето дете ще се срещне и сблъска със задачи, които ги няма в неговите учебници в училище. За да бъдат решени тези задачи се изисква прилагането на коренно различен подход в сравнение с познанията придобити от училище. В курсовете ние успешно усвояваме тези нови знания, с които кръгозора на Вашето дете значително ще се разшири.
      • Програмирането е наука, която изисква демонстрирането на качества, като подреденост, последователност, логика, внимателност, адаптивност, организираност и дисциплинираност. Все качества, които са много полезни в процеса на изграждане на учениците, като личности.
      • В курсовете, които предлагаме проектите са структурирани около създаването на интересни и интригуващи приложения, програми и компютърни игри. По този начин посредством играта, курсистите ни придобиват множество полезни знания и умения.

Може да се запишете в уебинара на тема „Как да мотивираме детето си? Ползите от ученето на програмиране и роботика!”

За повече информация и записване – последвайте линка тук.

Какви курсове предлагаме през новата учебна година?

Предвид епидемичната обстановка в страната и за по-голяма безопасност на нашите ученици и родителите им, всички курсове през учебната 2021/2022 година ще се провеждат в електронна среда.

Запазваме си право при подобряване на обстановката и при желание от страната на учениците и родителите, да пуснем и присъствени курсове в клоновете ни в София и Перник.

По традиция в началото на всеки срок организираме поредица от безплатни демо уроци, на които показваме част от проектите и запознаваме децата Ви с това какво се учи в курсовете по Програмиране.

Вие също може да запишете Вашето дете на безплатен демо урок – от тук, а при желание от негова страна впоследствие може да го запишете в някои от стартиращите курсове.

Тази година предлагаме 2 коренно различни типа обучение:

      • Онлайн курсове с учител.
      • Онлайн курсове без учител. Уроците са поднесени под формата на видеа с много полезна информация, задачи и упражнения.

В онлайн курсовете с учител предлагаме следните обучения:

Онлайн курсове без учител:

С Уважение,

Д-р Георги Христов

д-р Георги Христов

За контакти:
0894 00 49 44

Нашите предложения за учебната година:

КУРСОВЕ ПО ПРОГРАМИРАНЕ И РОБОТИКА - ОНЛАЙН С УЧИТЕЛ:

ОНЛАЙН КУРСОВЕ ПО ПРОГРАМИРАНЕ:

За контакти:
0894 00 49 44

Други наши предложения:

Логически задачи:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено.