Развийте логическото мислене на детето си – чрез уроци по програмиране

Споделете:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Уважаеми Родители,

Тази статия е точно за Вас ако желаете да инвестирате в развитието на Вашето дете в областта на логическото мислене и усвояването на професия на бъдещето, като програмирането.

За четвърта поредна година Академията по Програмиране и роботика за ученици Слънчице организира напълно безплатни Демо уроци по Програмиране и роботика за ученици във възрастовата група 1-8 клас.

Тези уроци са чудесна възможност – Вашето дете да се докосне до вълшебния свят на програмирането и ако запалим искрицата на любознателността в него – да се запише в курсовете ни, които стартират в началото на месец февруари 2021 г.

Демо уроците и всички курсове ще се провеждат в онлайн среда.

Отчитаме необходимостта от предоставяне на достъпно и качествено образование на българските ученици в една традиционно силна за България област – програмирането.

В тази връзка, постоянно инвестираме в подобряване качеството на обучителните ни програми, като отчитаме и вземаме предвид съвременните глобални тенденции. В работата си се придържаме към успешните принципи:

    • Работа в малки групи.
    • Индивидуален подход към всеки един ученик.

За нас предоставянето на качествено образование е мисия от първостепенна важност!

Имаме удоволствието да обявим, че през целия месец януари ще организираме безплатни Демо уроци, а през месец февруари ще стартират следните онлайн курсове с учител:

За записване в Демо урок – натиснете тук.

Други полезни курсове, които са разработени в Академията по Програмиране и роботика за ученици Слънчице и платформата WebSchoolSun:

С Уважение,

д-р Георги Христов,

Главен организатор в Академията по Програмиране и Роботика за ученици Слънчице

Главен организатор в обучителната платформа Webschoolsun

д-р Георги Христов

абонамент

Абонирайте се за бюлетина на WebSchoolSun

Други наши предложения:

Логически задачи:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено.