fbpx
WebSchoolSun - онлайн обучения за деца и възрастни

Онлайн и Присъсъвени Обучения

Качествено обучение за малки и големи.

Каква е мисията на

WebSchoolSun.com

WebschoolSun – обучение за деца и възрастни

Мисията на WebSchoolSun.com е да предоставя качествено образование в Присъствена и онлайн среда на деца и възрастни хора.

Платформата обединява усилия с Академията по Програмиране и Роботика за ученици Слънчице , Ученическа занималня Слънчице и Блог Наука-та с цел постигане на мисията си.

 

Най-добрата инвестиция е тази в качествено образование и обучение.

Ние организираме Онлайн и Присъствени Обучения за малки и големи.

Предлагането на качествено образование е наша основна мисия!

Д-р Георги Христов

Д-р Георги Христов е преподавател по Програмиране, Роботика, Информационни технологии и Математика. 

Понастоящем е главен организатор в WebSchoolSun и Академия по Програмиране и Роботика за ученици Слънчице

КАКВО Е WEBSCHOOLSUN?

WebSchoolSun e платформа за онлайн и присъствени обучения за малки деца и големи хора.

В присъствен формат организираме Курс по Програмиране и Роботика за ученици , в който учим учениците как да създадат първите си кодове, по-сложни алгоритми …. собствени компютърни игри, приложения за телефони и таблети и още много други неща – може да се запознаете с програмата – тук.

В онлайн формат – предлагаме курсове с различна тематика. Може да се запознаете със списъка от предлагани курсове – тук.

Телефонен номер:

0894 00 49 44

Контакти

Клонова мрежа в София и Перник
тел. 0894 00 49 44

Академия по Програмиране и Роботика за ученици Слънчице

За нас качественото образование е от първостепенно значение!

 За ученици 1- 7 клас

Малки групи

Групите ни са с до 10 ученика

Индивидуален подход

Към всеки един ученик подхождаме индивидуално в обучението ни, като се стремим да доусъвършенстваме знанията и уменията му.

Качествено обучение

За нас предоставането на качествено образование е основна мисия в дейността ни.

WebschoolSun – обучение за деца и възрастни

Обучителната програма:

Ние работим по авторска обучителна програма.

Какво ни отличава?

В сърцeвината на образователния продукт на Академията по Програмиране и Роботика за ученици Слънчице стои авторска учебна програма, която е без аналог в страната ни към момента.

Програмиране и Роботика за деца в София и Перник

Каква е Нашата Програма?

В началото на курса стартираме с А и Б-то в областта на Програмирането. Създаваме първите наши кодове, като широко застъпваме употребата на ключови команди и логически операции, което ни служи за трамплин към създаването на по-сложни проекти, собствени игри и анимации.

След това се потапяме в света на електротехниката, като се запознаваме с различните електрически вериги, електронни компоненти и микроконтролери. Започваме да създаваме електрически вериги, да програмираме микроконтролери, да изучаваме различни сензори и да ги използваме в проектите си. Всичко това правим, като използвам напрежение до 9 V.

Теоретичната част е поднесена под формата на игра, което увлича интереса на учениците ни.

Какво учим?

В програмата са заложени занятия и дейности, чиято основна цел е учениците да развият своите знания и умения в областта на Програмирането, Роботиката, Математиката и Природните науки.

Знаем, че за голяма част от учениците, които ще се запишат в нашите курсове /или вече са записани/, това ще е първото докосване до вълшебния свят на Програмирането, Електротехниката и Роботиката. Точно затова даваме и ще продължаваме да даваме само най-доброто от себе си, като преподаватели и организатори в целия образователен процес в академията.

Радваме се, когато видим искриците на любознателността в очите на учениците си към нови знания и хоризонти, и сме горди, че на нас се е паднала честта да разкрием новото знание или просто сме ги „запалили“ да научат нещо ново и да се самоусъвършенстват.

Практическо реализиране на проектите.

Всички проекти свързани с изграждането на електрически вериги и употребата на микроконтролери се реализират и практически.  Това допълнително вдъхновява учениците ни да търсят приложение в заобикалящия ни свят на наученото от тях.

След това навлизаме в необятните граници и възможности на изкуствения интелект, като реализираме серия от проекти в това направление.

Когато вече имаме тази солидна основа от създадени знания и умения в нашите ученици, по естествен път стигаме до създаването на приложения за телефони и таблети.

Обучението в Академията по Програмиране и Роботика за ученици Слънчице е с надграждане и има за цел създаването на трайни знания в учениците и разширяване на светогледа и логическото им мислене.

Мотото на Академия Слънчице гласи: „За нас хармоничното развитие на Децата е важно! А за Вас?“

За Качеството на Учебната среда.

Качеството на Учебната среда също е много силен инструмент за развитие на знанията и уменията в учениците. Затова подсигуряваме на всеки наш ученик компютър за работа, уютна и комфортна среда, както и всички необходими технически средства и консумативи за пълноценното провеждане на учебното занятие. Единственото условие, което имаме е проявата на желание за учене и развитие от страна на самия ученик.

От автора.

Дълбоко вярваме и сме убедени, че грижата за младото поколение е грижа за бъдещето.

С Уважение,

Д-р Георги Христов

Д-р Георги Христов

Главен организатор в Академия по Програмиране и Роботика за ученици Слънчице

Методиката:

В методиката ни за работа с ученици в Академията по Програмиране и роботика за ученици Слънчице са залегнали 2 основни принципа:

  • Индивидуален подход към всеки един ученик.
  • Работа в малки групи 

 

Индивидуален подход към всеки един ученик.

Индивидуалният подход в образователния процес е сигурна гаранция, че бихме могли да нагласим нашата обучителна програма към конкретните нужди и специфични особености на учениците си. Тясно свързана с темата за индивидуалния подход е и преподаването по метода на Поставянето на ученика в центъра – т. е. поставянето на ученика в една активна позиция, в която той се превръща в истински изследовател.

• Работа в малки групи

Считаме, че само по този начин бихме могли да имаме детайлни впечатления за напредъка на нашите ученици. Целта ни е след всяко занятие – учениците ни да си тръгват с повече знания и придобити умения.

Защо да ни се доверите?

За нас предлагането на образователен продукт с възможно най-голяма полза за учениците е висш приоритет, около който се гради цялостната ни дейност.

Създадените в Академията проекти:

Програмиране и Роботика за деца в София и Перник
Програмиране на микриконтролери
Програмиране и Роботика за деца в София и Перник
Академия по Програмиране и роботика за деца
Програмиране за деца
Академия по Програмиране и Роботика за ученици Слънчице - в София и Перник
Програмиране и Роботика за ученици Академия Слънччице
Програмиране и Роботика за деца
Програмиране и Роботика за ученици - София и Перник
Програмиране за ученици

Публикации:

Европейска нощ на учените

Европейска нощ на учените

Европейска нощ на учените 2020 г. Споделете: Share on facebook Facebook Share on twitter Twitter Share on linkedin LinkedIn Уважаеми приятели, Унформираме Ви, че в

Read More »

Във Facebook:

error: Съдържанието е защитено.